Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα περιφερειακά μαζί με τα PS4 Slim, PS4 Pro

*
Η αποκάλυψη των PS4 Slim, PS4 Pro έφερε και την ανακοίνωσε μερικών νέων περιφερειακών για τις κονσόλες της Sony. Στις 15 Σεπτεμβρίου, ήμερα κυκλοφορίας του PS4 Slim, θα κυκλοφορήσουν ανανεωμένα DualShock 4, PS Camera και vertical stand. Το τελευταίο θα είναι συμβατό μόνο με τις 2 καινούριες κονσόλες και κοστίζει 19 ευρώ. Η νέα PS Camera έχει πλέον πιο “στρογγυλεμένο” σχεδιασμό και adjustable stand. Όσον αφορά λειτουργίες, specs κ.λπ. είναι όμοια με την υπάρχουσα camera και θα κοστίζει 59 ευρώ.



Το νέο DualShock 4 φέρνει τη light bar της αρχικής κονσόλας ακριβώς πάνω από το touchpad, ώστε να είναι πιο εύκολο στο χρήστη να τη δει. Υποστηρίζει επίσης μεταφορά δεδομένων μέσω USB cable και όχι μόνο μέσω Bluetooth όπως το αρχικό μοντέλο. Η τιμή του ορίζεται στα 59 ευρώ. Η τελευταία προσθήκη στη λίστα είναι το νέο Platinum Wireless Headset που έρχεται να “προσπεράσει” το PlayStation Gold Wireless Stereo Headset μιας και διαθέτει περισσότερα μικρόφωνα για noice canceling, καλύτερα υλικά για πιο στιβαρή κατασκευή, 7.1 Virtual Surround και 3D audio. Είναι επίσης συμβατό με PS VR και φορητές συσκευές μιας και διαθέτει και καλώδιο με υποδοχή 3.5 χιλιοστών. Η τιμή του ορίζεται στα 179 ευρώ. Πλην του vertical stand, όλα τα άλλα περιφερειακά θα είναι συμβατά με όλα τα μοντέλα PS4.








 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*