Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα πλάνα από το Inazuma Eleven Ares

*
H Level-5 δημοσίευσε ένα νέο trailer για το επερχόμενο super-dimensional soccer RPG Inazuma Eleven Ares. Σε αυτό παρουσιάζονται anime-like event scenes, παθιασμένες μάχες στα γήπεδα ποδοσφαίρου και οι εξαιρετικές τεχνικές των παικτών. Ο τίτλος λαμβάνει χώρα λίγο μετά το πρώτο Inazuma Eleven ως εναλλακτικό timeline, με τους εξωγήινους να μην εμφανίζονται ποτέ. Αντιθέτως θα εστιάζει στους τρεις πρωταγωνιστές του, Ryouhei Haizaki, Asuto Inamori και Yuuma Nosaka. Μαζί με τον τίτλο θα κυκλοφορήσει και ένα νέο wearable device, ονόματι “Eleven Band”. Αν και δεν ξέρουμε ακόμα όλες του τις δυνατότητες, θα λειτουργεί ως pedometer, ρολόι και θα σας βοηθά να αυξήσετε τα στατιστικά των παικτών σας. Η συσκευή θα διαθέτει και NFC αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Το Inazuma Eleven Ares θα κυκλοφορήσει στις δυτικές χώρες το 2019, για PlayStation 4, Nintendo Switch, iOS και Android.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*