Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα πλάνα από το Outriders των Square Enix και People Can Fly (video)

Κατά τη διάρκεια ενός broadcast, ο publisher Square Enix και η developer People Can Fly δημοσίευσαν νέα πλάνα από το επερχόμενο Outriders. Στα videos που ακολουθούν αποκαλύπτονται νέες δυνάμεις για τον Pyromancer, νέα πλάσματα, πληροφορίες για το σύστημα και επιπλέον έχετε μια ακομα ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά στο περιβάλλον.

"Δημιουργούμε το παιχνίδι που πάντα θέλαμε να παίξουμε", δήλωσε χαρακτηριστικά ο creative director Barket Kmita. "Όλα τα μέλη της ομάδας της People Can Fly είναι gamers και αγαπάμε τα shooters. Τα shooters είναι στο DNA μας και ασχολούμαστε με αυτά εδω και δεκαετίες. Πάντοτε θέλαμε να παίξουμε ένα RPG με επικό σενάριο και την ευελιξία δημιουργίας πολλαπλών character builds, όπω επίσης θέλαμε και ένα skill-based, σύστημα μάχης. Όταν μας δόθηκε η ευκαιρία ήταν λες και εκπληρώθηκε ένα όνειρο", συμπλήρωσε ο Kmita.


Το Outriders θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam) την περιόδο των εορτών.






 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*