Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα πλάνα από το Swords of Legends Online (trailer)

Για το MMO action RPG Swords of Legends Online του publisher Gameforge και των developers Wangyuan Shengtang και Aurogon κυκλοφόρησε ένα νέο gameplay trailer, το οποί μας προσφέρει περισσότερα πλάνα από το παιχνίδι.

Στο Swords of Legends Online βρίσκεστε διαμέσου της αιώνιας διαμάχης μεταξύ του φωτός και του σκότους. Ορισμένοι εκλεκτοί, οι οποίοι έχουν επιλεχτεί από το θρυλικό σπαθί που βρίσκεται κρυμμένο μέσα τους, έχουν τη δυνατότητα να ξεκλειδώσουν την πραγματική τους δύναμη και να εμποδίσουν τις δυνάμεις του σκότους από το να εξαφανίσουν τον κόσμο. Εμπνευσμένο από τα ομώνυμα TV series, ταινίες, βιβλία και παιχνίδια όπως το MMORPG Gujian Qitan Online, το Swords of Legends Online επαναφέρει το saga στην κεντρική σκηνή.


Ο τίτλος πρόκειται να κυκλοφορήσει για PC μέσω του Gameforge client, Steam και Epic Games Store αυτό το καλοκαίρι. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε και το αντίστοιχο trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*