Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα πλάνα από το gameplay του Nioh 2 Remaster για το PlayStation 5

*
Η Koei Tecmo κυκλοφόρησε ένα νέο gameplay video για το Nioh 2 Remaster, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για το PlayStation 5 από τις 5 Φεβρουαρίου 2021. Όπως μπορείτε να δείτε και στο video παρακάτω, το παιχνίδι τρέχει σε 60fps σε ανάλυση 4Κ. Η αρχική PlayStation 4 version δεν είχε τόσο καλά γραφικά, αλλά το hardware της νέας κονσόλας της Sony κάνει το παιχνίδι να τρέχει σε μεγάλη ανάλυση χωρίς να θυσιάζει πόρους από την επίδοση του συστήματος. Ακόμη, στην αρχή του video μπορούμε να διακρίνουμε το instant restart μετά το death, κάτι που οφείλεται στα μηδενικά loading times του γρήγορου SSD του PlayStation 5.

Και τα δύο παιχνίδια της σειράς Nioh θα γίνουν remaster για το PlayStation 5, τα οποία θα κυκλοφορήσουν και ξεχωριστά και ως bundle με όνομα The Nioh Collection στις 5 Φεβρουαρίου 2021.


Δείτε παρακάτω το video 15 λεπτών με το gameplay από το Nioh 2 Remaster.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*