Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα πλάνα από το ανανεωμένο demo του Ghostrunner (video)

Το ανανεωμένο demo του Ghostrunner είναι ήδη διαθέσιμο και στη συνέχεια θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε επτά λεπτά δράσης. Από άποψη περιεχομένου δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με εκείνο που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο, απλά έχει πέσει το σχετικό "γυάλισμα" και υπάρχουν περισσότερες επιλογές στον τομέα του χειρισμού.

Σύμφωνα με τον Radek Ratusznik, game designer του Ghostrunner, η ομάδα ανάπτυξης λαμβάνει σοβαρά υπόψη της το feedback των παικτών και οι κινήσεις των χαρακτήρων φαίνεται πως είναι πιο ομαλές. Ακόμα έχουν προστεθεί μια σειρά από στατιστικά, όπως το πόσες φορές πεθαίνουν οι παίκτες.


Όπως έχει γίνει γνωστό, το παιχνίδι θα υποστηρίζει raytraced soft shadows, raytraced reflections και raytraced ambient occlusion.

Το Ghostrunner θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου 2020 για Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam, GOG, Epic Games Store).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*