Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα προσέγγιση στη διαχείριση της κοινότητας του LoL

Το League of Legends απαριθμεί περίπου 67 εκατομμύρια παίκτες, και ως εκ τούτου η παρακολούθηση μιας κοινότητας που φτάνει στο μέγεθος μιας χώρας είναι αν μη τι άλλο δύσκολο. Και ενώ η Riot ασχολείται με τη συμπεριφορά των παικτών, τώρα κάνει ένα βήμα παραπάνω, ζητώντας από τους χρήστες που έχουν δεχθεί reports να λάβουν μέρος σε τεστ αυτο-αξιολόγησης. Οι παίκτες μπορούν να αναφέρουν χρήστες με ονόματα που μπορούν να θεωρηθούν προσβλητικά, ωστόσο από αυτήν την εβδομάδα αρκετοί από αυτούς πρόσεξαν κάτι διαφορετικό. Πλέον ζητείται η συμπλήρωση ενός ερωτηματολογίου, η εκπλήρωση 50 αγώνων και μετά η συμπλήρωση ακόμη ενός. Μετά από αυτό, οι παίκτες μπορούν να αλλάξουν το όνομά τους (αφού πρώτα αποκτήσουν προσωρινό όνομα).



Ορισμένοι παίκτες εμφανίζονται ανήσυχοι όσον αφορά στο περιεχόμενο των προαναφερθέντων ερωτηματολογίων, αφού πολλά από αυτά υπάρχουν και σε τεστ ναρκισσιστικής συμπεριφοράς. Η ανησυχία αυτή επίσης επεκτείνεται και στο πως τα δεδομένα αυτά θα χρησιμοποιηθούν ή αν μοιραστούν σε τρίτους.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • League of Legends
    • 12+ pegi 12+
      • 8.6 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (25)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://eune.leagueoflegends.com/ FOLLOWERS 6 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*