Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα προσφορά για την αγορά κονσόλας PS4 στην Ελλάδα

*
Η Sony «τρέχει» μια νέα προσφορά στα ελληνικά καταστήματα για το PS4 στην ελληνική αγορά, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα απόκτησης σε ακόμη χαμηλότερη τιμή. Έτσι, αυτή τη στιγμή μπορείτε να κάνετε δικό σας είτε το PS4, είτε το PS4 Pro με έκπτωση €80. Για παράδειγμα, το πακέτο με το PS4 1TB, το FIFA 20, τη 14ήμερη πρόσβαση στο PS Plus και το δεύτερο χειριστήριο πωλείται έναντι €309 (αντί για €389). Αντίστοιχα, το PS4 Pro 1TB με το FIFA 20 και την 14ήμερη πρόσβαση στο PS Plus πωλείται έναντι €369 (αντί για €449). Οι προσφορές «τρέχουν» σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα της Sony Hellas και θα ισχύσουν μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων ή μέχρι τις 4 Νοεμβρίου και καλύπτουν αρκετές διαφορετικές εκδόσεις.

Να μια ακόμη καλή ευκαιρία να κάνετε δική σας την κονσόλα.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*