Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα σειρά χειριστηρίων για το Xbox One

*
H Microsoft ανακοίνωσε μια νέα σειρά ασύρματων χειριστηρίων που αναμένεται να διατεθούν για το Xbox One. To Recon Tech Special Edition αποτελεί το πρώτο Xbox Wireless Controller απo την Tech Series και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Απριλίου στην τιμή των 69,99 δολαρίων. Σύμφωνα με την εταιρεία η νέα σειρά χειριστηρίων είναι εμπνευσμένη από στρατιωτικά θέματα, κυρίως τεχνολογικά, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί laser προκειμένου να επιτευχθούν κάποιες ειδικές πινελιές (όπως στο Xbox One S Gears of War 4 Edition).



Τέλος, το νέο χειριστήριο είναι ιδίου τύπου με τα τελευταίας γενιάς χειριστήρια της Microsoft και αυτό συνεπάγεται με μεγαλύτερη εμβέλεια για ασύρματη χρήση και Bluetooth για να συνδέεται, επίσης, σε συσκευές Windows 10 και με το Gear VR της Samsung. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*