Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα τηλεοπτικά σποτ για το Final Fantasy VII Remake

Η Square Enix δημοσιευσε πέντε νέα τηλεοπτικά σποτ για το Final Fantasy VII Remake, που προβάλονται μέσω των ιαπωνικών δικτύων. Στα πρώτα δύο θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε νέα πλάνα από το παιχνίδι. Το ένα επικεντρώνεται στο σενάριο και το άλλο στις μάχες.

Στα υπόλοιπα θα παρακολουθήσετε μίγμα gameplay από το original παιχνίδι και το remake αλλά και αποσπάσματα από τη live action ταινία μικρού μήκους, που προορίζεται αποκλειστικά για τον κοινό της χώρα του ανατέλλοντος ηλίου.


Σας θυμίζουμε ότι το Final Fantasy VII Remake πρόκειται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4 στις 10 Απριλίου. Υπάρχει ενδεχόμενο, λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με τον κορονοϊό, το λανσάρισμα των φυσικών εκδόσεων να καθυστερήσει, όμως περισσότερα θα ανακοινώσει η Square Enix στις 20 Μαρτίου.






 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Είχα κάποια ανησυχία ότι θα καθυστερούσε η κυκλοφορία του Final Fantasy Remake λόγω των συνθηκών αλλά όπως έχετε αναφέρει και εσείς παιδιά σε άλλο άρθρο, όλα βαίνουν καλά.
      Το game φαίνεται ότι θα είναι καταπληκτικό, όταν με το καλό κυκλοφορήσει.
      Δυστυχώς, δεν μπορώ να το αγοράσω ακόμη...

      • sdragon
      • Καλύτερα να μη το πάρεις. Μόνο τα γραφικά είναι ωραία. Όλα τα άλλα είναι πατάτα. Λες και το 15 είχε φοβερό gameplay και είπαν να το μιμηθούν. Άσε που είναι το 1/3 και θα πρέπει να περιμένεις 3-4 χρόνια τουλάχιστον. Ας πέσει στα 10 ευρώ και ίσως τότε το συζητάμε.

*