Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα φημολογούμενη διαρροή πληροφοριών για το Watch Dogs 3

*
Ένας από τους λόγους που περιμένουμε τη συνέντευξη τύπου της Ubisoft στην Ε3 2019, είναι για τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Watch Dogs 3. Μέχρι τότε οι φήμες και οι διαρροές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Έτσι λοιπόν μια νέα φημολογούμενη διαρροή αναρτήθηκε στο Reddit και για μια ακόμα φορά υποστηρίζεται οτι ο νέος τίτλος της σειράς τοποθετείται στο Λονδίνο, στο εγγύς μέλλον.

Πρωταγωνίστρια θα είναι η Sarah, με καταγωγή από Ασία και Βρετανία η οποία εργάζεται σε οργανισμό που μάχεται την τρομοκρατία. Υποτίθεται πως της έχει ανατεθεί η διάλυση μιας ομάδας hackers εκ των έσω. Δεν θα υπάρχουν θανατηφόρα όπλα, οπότε οι "επιθετικές" επιλογές περιορίζονται σε batons και tasers.


Οι μηχανισμοί του parkour έχουν βελτιωθεί και οι παίκτες θα μπορούν να τριγυρίζουν στην πόλη πάνω σε πατίνι και να γεμίζουν τους τοίχους της με γκράφιτι. Επιπλέον, ανάμεσα στα side quests θα υπάρχουν και αποστολές για την εξάρθρωση δικτύων διακίνησης ναρκωτικών. Τέλος, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα τα αποκαλυπτήρια του τίτλου θα πραγματοποιηθούν στην Ε3 2019 και η κυκλοφορία του τοποθετείται στο τέλος του τρέχοντος έτους.

Εννοείται πως μέχρι να επιβεβαιωθεί κάτι, όλα τα παραπάνω θα πρέπει να τα διαχειριστείτε ως φήμες και τίποτα περισσότερο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • sdragon
    • Ένας από τους χειρότερους μηχανισμούς του 2 ήταν η σχεδόν αναγκαστική χρήση του stealth mode. Αν το κάνουν κι αυτό έτσι τότε πάει για πατάτα.

*