Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα χαρακτηριστικά στο Deep Rock Galactic για το PS5 λίγο πριν την προσθήκη του στα PS Plus games

*
Τo Deep Rock Galactic είναι ένα από τα παιχνίδια που θα προσφερθούν στους συνδρομητές του PS Plus τον Ιανουάριο και η ομάδα ανάπτυξής του ετοιμάζεται να προσθέσει χαρακτηριστικά για τους κατόχους PS5. Έτσι, το touchpad θα μπορεί να χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του Terrain Scanner, ενώ το ηχείο του DualSense για να δώσει ο παίκτης εντολής στους χαρακτήρες του σαν να μιλάει σε συμπαίκτες. Η έκδοση του PS4 θα έχει τα πάντα, εκτός από αυτές τις λειτουργίες που είναι διαθέσιμες στο χειριστήριο νέας γενιάς. Το Deep Rock Galactic θα είναι διαθέσιμο από τις 4 Ιανουαρίου μαζί με τα Persona 5 Strikers και Dirt 5 για τους συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus. Κυκλοφορεί ακόμη για Xbox One και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*