Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες FB σελίδες και διαγωνισμοί από τη CD Media

*
Η CD Media ανακοίνωσε τη δημιουργία δύο νέων σελίδων στο Facebook, μέσα από τις οποίες οι Έλληνες gamers θα μπορούν να ενημερώνονται πιο αναλυτικά για τα ποδοσφαιρικά και μπασκετικά video games που εισάγει η εταιρεία. Συγκεκριμένα, μέσα από τη σελίδα FIFA Games GR, οι φίλοι της ποδοσφαιρικής σειράς της ΕΑ θα μπορούν να μαθαίνουν πρώτοι προσφορές και ειδήσεις για τα αγαπημένα τους games, αλλά και να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς. Ήδη «τρέχει» ο πρώτος διαγωνισμός που προσφέρει αντίτυπα του FIFA 15 (δήλωση συμμετοχής μέχρι 30/11).



Στη σελίδα NBA Games GR, οι φίλοι του μπάσκετ θα μπορούν να ενημερώνονται για οτιδήποτε έχει να κάνει με τα video games του μαγικού κόσμου του NBA (ξεκινώντας με τα νέα γύρω από το ΝΒΑ 2Κ15), αλλά και διάφορες προσφορές που θα «τρέχουν. Ήδη «τρέχει» και σε αυτή τη σελίδα ο πρώτος διαγωνισμός με αντίτυπα του NBA 2K15 σε εκδόσεις για PC, PS4 και Xbox One (δήλωση συμμετοχής μέχρι 30/11). Τέλος, η CD Media προσφέρει μέσα από τη δική της σελίδα σε δύο τυχερούς (που θα δηλώσουν συμμετοχή μέχρι αύριο βράδυ) την ευκαιρία να κάνουν δικά τους δύο συλλεκτικά πακέτα δώρων από το Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*