Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες αλλαγές φέρνει η Sony στο σύστημα των trophies του PlayStation

*
Η κυκλοφορία του PlayStation 5 πλησιάζει και η Sony προχωρά σε μπόλικες αλλαγές για την αφίξεις της νέας next-gen κονσόλας της, με μια από αυτές να είναι το σύστημα των αγαπημένων trophies. Όπως αναφέρει ο Toshimasa Aoki στο επίσημο blog του PlayStation, η Sony θα μεταβεί σε σημαντικές αλλαγές στο σύστημα με τα trophy levels, μεγαλώνοντας το range τους από το “1-100” που βρισκόταν μέχρι πρώτιστος, στο “1-999” το οποίο θα προσαρμοστεί κανονικά με το υπάρχον σας progress. Αυτό δεν θα επηρεάσει όσα trophies έχετε ήδη αποκτήσει ή τις απαιτήσεις τους, πάρα μόνο την κατάταξη σας στο επίπεδο.

Μαζί με την ανακοίνωση, ο Toshimasa Aoki παρουσίασε μια εικόνα που περιγράφει αναλυτικά το κάθε έμβλημα (bronze, silver, gold και platinum) που θα εμφανίζεται στο λογαριασμό σας στο PSN και το range του κάθε επιπέδου ξεχωριστά.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*