Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες ενδείξεις για κυκλοφορία του Alan Wake Remastered στο Nintendo Switch

*
Πληθαίνουν οι ενδείξεις για την κυκλοφορία του Alan Wake Remastered στο Nintendo Switch. Αυτή τη φορά έγινε γνωστό ότι το παιχνίδι βαθμονομήθηκε από το ESRB (Entertainment Software Rating Board) στις Η.Π.Α. Προηγουμένως είχε βαθμονομηθεί από της αντίστοιχη επιτροπή της Βραζιλίας, στις 20 Σεπτεμβρίου. Η ιστοσελίδα Video Games Cronicle αναφέρει ότι επικοινώνησε με την Epic Games, όμως εκπρόσωπος του publisher δήλωσε ότι δεν υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση.

Τo Alan Wake ανήκει στην κατηγορία των action adventure games και λανσαρίστηκε για PC και Xbox 360 το 2010, ακολουθώντας την ιστορία ενός συγγραφέα που ψάχνει να βρει πως εξαφανίστηκε η γυναίκα του, ζώντας παράλληλα γεγονότα που περιγράφει στο τελευταίο του βιβλίο. Μένει να δούμε πότε θα γίνουν οι τελικές ανακοινώσεις και αναμένουμε την επίσημη κυκλοφορία του τίτλου.


Εδώ και λίγες μέρες, το Alan Wake είναι διαθέσιμο για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*