Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες ενδείξεις για το Borderlands: Game of the Year Edition

*
Η πρώτη ένδειξη ότι επικειται κυκλοφορία του Borderlands: Game of the Year Edition, ήρθε τον Μάιο του 2017. Τότε εμφανίστηκε μια βαθμονόμηση από την αρμόδια επιτροπή παιχνιδιών της Κορέας αλλά δεν συνοδεύτηκε ποτέ από επίσημη ανακοίνωση. Τώρα, έρχεται η δεύτερη ένδειξη μέσω Ταϊβάν η οποία μάλιστα υποδεικνύει την Blind Squirrel Entertainment ως υπεύθυνη για την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Το πρώτο Borderlands που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2009, για PlayStation 3, Xbox 360 και PC, είναι το μοναδικό της σειράς που δεν έχει κυκλοφορήσει σε PlayStation 4 και Xbox One. Αν λάβει κανείς υπόψη τα παραπάνω, δεν αποκλείεται αυτό να αλλάξει σύντομα. Εννοείται ότι οι fans της σειράς κρέμονται από τα χείλη των υπευθύνων της Gearbox.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*