Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες λεπτομέρειες για το Season 6 των Call of Duty: Modern Warfare και Warzone

*
Οι παίκτες των Call of Duty: Modern Warfare και Warzone μπορούν ήδη να κατεβάσουν το Season Six και να ξεκινήσουν να παίζουν και στα δύο παιχνίδια με νέους χάρτες, operators και καινούργια modes.

Όπως κάθε προηγούμενο Season, έτσι και το Season Six προσφέρει νέους playable operators από την ιστορία του Modern Warfare. Αυτήν τη φορά οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν να παίξουν στο Warzone ή στο multiplayer του Modern Warfare ως Pharah ή ως Nikolai. Το Modern Warfare αποκτά 4 νέους χάρτες: Δύο από αυτούς είναι multiplayer maps, ένας ακόμα είναι Gunfight map και ο τέταρτος είναι Ground War map. Προστίθενται επίσης τα εξής νέα όπλα: SP-R 208 (rifle) και AS Val (assault rifle). Κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον θα προστεθεί και το Butterfly knife.


Όσον αφορά στα νέα modes, το Warzone αποκτά το limited-time Armored Royale και το Modern Warfare το Killstreak Confirmed. Στην πορεία του Season Six θα προστεθούν 5 ακόμα modes στο playlist του Modern Warfare. Συγκεκριμένα, τη δεύτερη εβδομάδα του θα εμφανιστεί το Hard Point Hills & Kills, την τρίτη εβδομάδα τα Gun Game TDM και HQ Firefight και την τέταρτη εβδομάδα τα Gunfight Tournament και TDM Snipers Only.

Ένα ακόμα limited-time event αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στο Warzone από τις 20 Οκτωβρίου μέχρι και τις 3 Νοεμβρίου. Πρόκειται για ένα event για το Halloween, το οποίο ονομάζεται Haunting of Verdansk. Για την ώρα δε γνωρίζουμε τι ακριβώς θα συμβεί στο εν λόγω event.

Το Season Six θα είναι το τελευταίο νέο Season για το Modern Warfare καθώς η Activision θα κυκλοφορήσει το Call of Duty: Black Ops Cold War για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC στις 13 Νοεμβρίου. Το Modern Warfare κυκλοφορεί για PS4, Xbox One και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Infinite Dreams Inc.

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Activision

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*