Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες πληροφορίες από το Godfall του PS5 που θα συνδυάζει στοιχεία Monster Hunter World και Dark Souls

*
Το Godfall είναι ο νέος τίτλος της Counterplay Games και έχει ανακοινωθεί για κυκλοφορία σε PC και PS5. Το OPM έφερε στο φως της δημοσιότητας μερικά νέα και ενδιαφέροντα στοιχεία. Σε ό,τι αφορά το gameplay, το Godfall θα θυμίζει Monster Hunter World, ενώ θα περιλαμβάνει σε επίπεδο μάχης και αρκετούς μηχανισμούς από τη σειρά Dark Souls. Σύμφωνα με τους developers, ο τίτλος θα βασίζεται στη λογική του drop in-drop out (όπως τα Destiny και Monster Hunter World), ενώ θα επιβραβεύει και το επιθετικό παιχνίδι. Στις μάχες θα παίζει μεγάλο ρόλο το σωστό timing για να επιτυγχάνεται η μεγαλύτερη δυνατή ζημιά, ενώ το στιλ και ο κόσμος του θα είναι δομημένος με επιρροές από τις σειρές Stormlight Archive, The Frist Law και Foundation. Θα υπάρχουν Earth, Air, Fire και Spirit Elements και οι παίκτες θα έχουν να επιλέξουν από 3 κλάσεις. Αναμένουμε περισσότερα και γι’ αυτό το game σύντομα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*