Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες πληροφορίες για το Ancestors: The Humankind Odyssey

Ο game director των Assassin’s Creed και Prince of Persia, ο Patrice Désilets, αποκάλυψε περισσότερα σχετικά με το νέο του πόνημα, το Ancestors: The Humankind Odyssey. Σύμφωνα με τον Désilets, το επεισοδιακό third person action-adventure survival game θα μοιάζει με ντοκιμαντέρ, ενώ θα ακολουθεί τις μεγαλύτερες στιγμές της ανθρωπότητας. Τα επεισόδια θα συνδέονται μεταξύ τους. Για παράδειγμα, «υπάρχει ένας άνθρωπος των σπηλαίων που συνδέεται εξ αίματος με τη Βασίλισσα της Αγγλίας. Στόχος των παικτών, είναι να γίνουν η βασίλισσα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο γνωστός developer.



Οι επιλογές του παίκτη θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στην ιστορία, σύμφωνα με το GamesRadar, ενώ το game θα περιλαμβάνει μηχανισμούς RPG, με επιλογές για hunting ή herbal upgrade skills, οι οποίες θα έχουν αντίκτυπο στη φυλή ή την οικογένεια που έχει δημιουργήσει ο παίκτης. Ακόμα περισσότερες πληροφορίες αναμένονται προσεχώς, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί το E3 2015 trailer του τίτλου.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*