Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες πληροφορίες για το Elden Ring

*
Κατά τη διάρκεια του Tokyo Game Show 2021, o Yasuhiro Kitao της FromSoftware μοιράστηκε νέες πληροφορίες για το Elden Ring.

Το χαρακτήρισε ως ένα τυπικό παιχνίδι της FromSoftware με στοιχεία dark fantasy και διαφορές σε σχέση με τη σειρά Souls. Ένας από τους νεωτερισμούς είναι ο ανοιχτός κόσμος του και το πως συνδέεται με τα dungeons. Θα υπάρχουν μικρού και μεσαίου μεγέθους dungeons κάτι σαν υπόγει τούνελ. Επιπλέον θα υπάρχουν και τα λεγόμενα "legacy dungeons", τεράστια κάστρα, όπως εκείνα των Demon Souls και Dark Souls.


Η μετακίνηση στον χάρτη θα γίνεται με το άλογο που ονομάζεται Reima (Ghost Horse), το οποίο οι παίκτες θα καλούν σφυρίζοντας. Ο ανοικτός κόσμος είναι τεράστιος και πηγή κινδύνων, διαφορετικών από αυτούς που θα βρείτε στα dungeons. Επιπλέον, το αν ο πρωταγωνιστής βρίσκεται πάνω στο άλογο ή οχι, θα έχει αντίκτυπο στις μάχες. Επίσης η εξερεύνηση είναι ελεύθερη και δεν θα υπάρχουν προτροπές σε ποια περιοχή να μετακινηθεί ο παίκτης. Ο χάρτης θα είναι πάντοτε ένας καλός σύμβουλος για να μην χαθείτε. Κομμάτια του χάρτη υπάρχουν σκόρπια στον κόσμο και πάνω σε αυτόν θα είναι δυνατός ο καθορισμός στόχων, για την καθοδήγηση των παικτών.

Τέλος, ο Yasuhiro Kitao τόνισε ότι το παιχνίδι δεν είναι εύκολο, είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει στους παίκτες ότι έκαναν ένα επίτευγμα όταν ολοκληρώνουν κάτι, όμως θα υπάρχουν μηχανισμοί, όπως η πρόσκληση συμμάχων, που θα διευκολύνουν τις προσπάθειες.

Το Elden Ring θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιανουαρίου 2022, για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    From Software

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Bandai Namco Entertainment

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    BNE Hellas

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*