Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες πληροφορίες για το Google Stadia

*
Ο Product Director του Google Stadia Andrey Doronichev αποκάλυψε καινούργιες πληροφορίες για τη νέα online υπηρεσία που έρχεται το Νοέμβριο. Μεταξύ των όσων αποκάλυψε, το πιο ενδιαφέρον είναι το πως θα λειτουργεί η συνδρομή Stadia Pro. Σύμφωνα λοιπόν με όσα μαθαίνουμε, οι παίκτες δεν πρόκειται να έχουν πρόσβαση στα πάντα, αλλά παρόλα αυτά θα έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Όπως σημειώνει και ο ίδιος, το Stadia Pro δεν είναι σαν το Netflix των games, αλλά κάτι περισσότερο σαν τα Xbox Live Gold και PlayStation Plus.

Οι συνδρομητές θα έχουν 4K/HDR streaming, ήχο 5.1, αποκλειστικές εκπτώσεις και πρόσβαση σε δωρεάν παιχνίδια (πιθανότατα ένα το μήνα) ξεκινώντας με το Destiny 2. Η συνδρομή θα κοστίζει $10 το μήνα. Όσοι από την άλλη επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν τη δωρεάν έκδοση του Stadia που θα λανσαριστεί το 2020 θα «παίζουν τα παιχνίδια που θέλουν να αγοράσουν».


Το χειριστήριο του Stadia δεν θα υποστηρίζει Bluetooth Audio όταν κυκλοφορήσει το Νοέμβριο, οπότε οι παίκτες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν ακουστικά σε περίπτωση που κάνουν streaming σε Chromecast Ultra. Αν όμως παίζουν σε Pixel Phone ή PC θα υπάρχει Bluetooth audio μέσω των ίδιων των συσκευών. Στη συνέχεια έγινε εκ νέου αναφορά στο γεγονός ότι οι παίκτες θα κρατήσουν τα παιχνίδια που έχουν αγοράσει, ακόμα και αν το Stadia σταματήσει τη λειτουργία του.



Ωστόσο, ο Doronichev επιμένει πως η Google πιστεύει πολύ στην υπηρεσία και είναι έτοιμη να στη στηρίξει. Στο social κομμάτι τώρα, οι παίκτες θα μπορούν να διαχειριστούν τη λίστα των φίλων τους από την αρχή, να δημιουργήσουν parties και να χρησιμοποιούν platform-level voice chat. Στη συνέχεια θα υπάρξουν ακόμα περισσότερες κινήσεις για περαιτέρω χαρακτηριστικά, οπότε αναμένουμε νεότερα.

Τέλος, το Stadia θα έχει achievements στα games του, όμως αυτά δεν θα είναι διαθέσιμα από την αρχή. Όπως σημείωσε ο Doronichev, θα έρθουν λίγο αργότερα. Αυτό ίσως και να σημαίνει πως αυτό θα γίνει το 2020, ταυτόχρονα με την υποστήριξη άλλων formats πέραν του Chromecast. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*