Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες πληροφορίες για το Pokémon Masters (trailer)

*
Μέσω ενός νέου trailer για το Pokémon Masters, η The Pokémon Company αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες για το gameplay και τα trainer battles. Δίνεται έμφαση στα 3-on-3 trainer battles αλλά και στους trainers μεταξύ των οποίων πρέπει να επιλέξουν οι παίκτες. Αυτοί είναι οι Brock, Misty και Cynthia. Καθένας από αυτούς έχει στο πλευρό του ένα Pokémon με το οποίο μάχεται.

Ένα μεγάλο κομμάτι με το οποίο θα ασχοληθούν οι παίκτες του Pokémon Masters είναι το Pokémon Masters League, με 3-on-3 battles στο νησί Pasio. Στα τουρνουά αυτά μετέχουν διάσημοι gym leaders, μέλη της elite four και πρωταθλητές από ολόκληρη την ιστορία των Pokémon. Σκοπός αυτών των μαχών είναι η απόκτηση badges και η ανάδειξη του πρωταθλητή.


Το Pokémon Masters θα λανσαριστεί για iOS και Android μέσα στο καλοκαίρι. Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί.



Απόλαυσε τώρα τη λίστα με τα καλύτερα android games

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*