Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες πληροφορίες για το περιεχόμενο του Hood: Outlaws & Legends (trailer)

Η στιγμή της κυκλοφορίας του Hood: Outlaws & Legends πλησιάζει, καθώς ο εντυπωσιακός, κατά τα φαινόμενα, τίτλος της Sumo Digital προορίζεται για λανσάρισμα στις 10 Μαΐου του 2021. Συνεπώς, η εταιρεία αποφάσισε να δελεάσει ακόμα περισσότερο τους παίκτες αποκαλύπτοντας ένα μέρος του χρονοδιαγράμματος του πρώτου έτους κυκλοφορίας του παιχνιδιού, με μπόλικο δωρεάν περιεχόμενο, αλλά και ένα Year 1 Pass που θα προσφέρει αρκετά επιπλέον cosmetics σε όσους επιλέξουν να το αγοράσουν.

Εξαιρετικά θετικό είναι το γεγονός ότι οποιοδήποτε ουσιαστικό περιεχόμενο προστεθεί έπειτα από την κυκλοφορία του παιχνιδιού φαίνεται πως θα είναι εντελώς δωρεάν, ενώ τα Battle Passes κατά τη διάρκεια του πρώτου χρόνου θα προσφέρουν μόνο αντικείμενα που θα αλλάζουν την εμφάνιση των παικτών, οπότε θα αποτελούν προαιρετικά microtransactions. Μάλιστα, σύντομα μετά το λανσάρισμα του τίτλου θα προστεθεί ένα νέο map με τίτλο Mountain, που θα θέτει τους παίκτες αντιμέτωπους με έναν σερίφη και τον στρατό του, σε μια αφιλόξενη και χιονισμένη ορεινή περιοχή.


Το Hood: Outlaws & Legends θα γίνει διαθέσιμο σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S και PC. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε και το αντίστοιχο trailer, σχετικά με το πλάνο της Sumo Digital για τον πρώτο χρόνο του τίτλου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*