Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες πληροφορίες και gameplay για το Empire of Sin (trailer)

Στο Empire of Sin, το νέο strategy game των Romero Games και Paradox Interactive, οι παίκτες μεταφέρονται στην καρδιά του εγκληματικού υποκόσμου του Σικάγο τη δεκαετία του 1920. Οι επιλογές του παίκτη θα ορίσουν το αν ο χαρακτήρας του παιχνιδιού φτάσει στην κορυφή δημιουργώντας στον κόσμο τρόπο, ή γοητεία, ή ως απατεώνας σε ένα Σικάγο με πολύ glamour, αλλά και πολλές παρανομίες.

Ο παίκτης θα χτίσει τη δική του αυτοκρατορία με τη βοήθεια της συμμορίας του, ενώ το combat system θυμίζει Xcom. Στην πορεία θα μπορεί να αλληλεπιδράσει με περισσότερους από 60 αληθοφανείς χαρακτήρες με το δικό τους background και να τους χειραγωγίσει όπως εκείνος επιθυμεί. Το Empire of Sin θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Windows PC και macOS.


Στη συνέχεια μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το gameplay του με σχολιασμό από τον Game Director.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*