Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες προσθήκες έκπληξη στο Nintendo Switch Online

*
Με την καινούργια ενημέρωση του Nintendo Switch Online έκαναν την εμφάνιση τους δύο νέες προσθήκες – έκπληξη στη βιβλιοθήκη της online υπηρεσίας της υβριδικής κονσόλας. Πρόκειται για τις SP εκδόσεις των Ninja Gaiden και Ghosts’n Goblins, που έρχονται ως μέρος του update Version 2.1.0 μαζί με τα Blaster Master και Zelda II: The Adventure of Link. Στο Ninja Gaiden ξεκινάμε πριν την κορύφωση της πίστας 6-4, όποτε και μένεται η τελική μάχη του Ken Hayabusa. Ο παίκτης θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον devil Jaquio, Guardia de Mieux, ο οποίος ξύπνησε ύστερα από λήθαργο 700 ετών, με ένα τεράστιο finale να ακολουθεί τις τρεις μορφές του δαίμονα. Στο Ghosts’n Goblins ξεκινάμε από το 6ο stage με rapid-fire, dagger και Suspend Points, όπου περιμένει ο Great Demon Lord.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*