Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες προσθήκες στο PlayStation Now

*
Κάθε μήνα έρχεται και μια σειρά από νέους τίτλους για την υπηρεσία streaming της Sony, το PlayStation Now. Αυτό το μήνα λοιπόν έρχονται να προστεθούν στην υπηρεσία μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια της Bethesda των τελευταίων ετών. Τα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα από σήμερα 5 Δεκεμβρίου για PS3 είναι τα Elder Scrolls IV: Oblivion, Dishonored, Brink, Wet, Rogue Warrior και High Stakes on the Vegas Strip: Poker Edition.



Από την άλλη, τα παιχνίδια του PS4 είναι τα Active Soccer 2 DX, Arcania Complete Tale (upgrade από την έκδοση του PS3), Battle Worlds: Kronos, Bound by Flame (upgrade από την έκδοση του PS3), Brick Breaker, Dungeons 2, Industry Giant 2, Shadwen, Siegecraft Commander, Sparkle Unleashed, Super Dungeon Bros, Tetraminos και Zotrix. Να υπενθυμίσουμε για όσους δεν έχουν δοκιμάσει ακόμα τη υπηρεσία, πως το PlayStation Now διατίθεται στην τιμή των 10 δολαρίων για ένα μήνα ή των 100 δολαρίων για ένα έτος. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*