Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες προσθήκες χαρακτήρων και soundtrack στο Streets of Rage 4 (trailer)

Το Streets of Rage 4 θα έχει 12 χαρακτήρες που επιστρέφουν στην σειρά, τους οποίους θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε και να παίξετε στην αρχική τους μορφή pixel art με κινήσεις και ικανότητες μοναδικές όπως αυτές που συναντήσαμε στα πρώτα 3 παιχνίδια. Έτσι, ανεβαίνει ο αριθμός χαρακτήρων στους 17 όπως δήλωσαν οι developers Dotemu, Lizardcube και Crush Games. Οι παίχτες επιπλέον θα μπορούν να αλλάξουν την μουσική του background ανάμεσα στην μουσική των Streets of Rage και Street of Rage 2.

Χαρακτήρες από το Streets of Rage με τις ειδικές κινήσεις τους θα μπορούν να καλέσουν την αστυνομία, ενώ οι χαρακτήρες του Street of Rage 3 θα μπορούν να τρέξουν και να ρολάρουν στο περιβάλλον. Η Dotemu επιπλέον δήλωσε πως η ημερομηνία που δημοσιεύθηκε σήμερα από το Nintendo eShop δεν είναι τελική ή επιβεβαιωμένη. Αν και το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο σύντομα, ένας εκπρόσωπος της εταιρίας με email ενημέρωσε πως η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν είναι σωστή. Ωστόσο, η αρχική τιμή του παιχνιδιού επιβεβαιώθηκε στα €24,99.


Τέλος, η Limited Run Games θα τυπώσει περιορισμένο αριθμό φυσικών αντίτυπων για τις standard και special editions του Streets of Rage 4 για το PlayStation 4 και Switch. Οι προπαραγγελίες είναι ακόμα ανοιχτές και θα κλείσουν μια εβδομάδα μετά την ψηφιακή κυκλοφορία του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*