Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες προσφορές για το Σαββατοκύριακο στο PlayStation Store

*
Η Sony ξεκίνησε μια νέα σειρά εκπτώσεων στο PlayStation Store, που θα διαρκέσει για λίγες μόνο μέρες και αφορά κάποιους αρκετά γνωστούς και σχετικά πρόσφατους τίτλους. Παιχνίδια όπως το Assassin’s Creed Origins, το Wolfenstein II: The New Colossus, το Destiny 2, το ΝΒΑ 2Κ18 και άλλα, είναι διαθέσιμα με μειωμένες τιμές, με κάποιες από αυτές να είναι υπερβολικά δελεαστικές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το The Evil Within 2, που με έκπτωση 71%, η τιμή του φτάνει τα €19,99. Αξιόλογη είναι επίσης και η έκπτωση στο FIFA 18, λόγω του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλου. Έως τις 14 Ιουλίου 2018, θα μπορείτε να το προμηθευτείτε έναντι €19,99. Μάλιστα, στις 29 Μαΐου, αναμένεται στο σχετικό update με τις ομάδες του Μουντιάλ. Στις προσφορές του Σαββατοκύριακου μετέχουν μόνο τίτλοι του PlayStation 4.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*