Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες προωθητικές ενέργειες στο PlayStation Store

*
Η Sony ενεργοποίησε νέα πακέτα προσφορών στο PlayStation Store για τους κατόχους PlayStation 4, PlayStation 3 και PS Vita. H πρώτη προωθητική ενέργεια, με την ονομασία Only on PlayStation αφορά μια σειρά από αποκλειστικότητες για τις πλατφόρμες της ιαπωνικής εταιρείας. Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων διατίθενται με έκπτωση τα Horizon: Zero Dawn, Uncharted 4, The Last of US Remastered, Gran Turismo Sport, Heavy Rain, God of War III Remastered, Bloodborne Game of the Year Edition, Nioh, The Last Guardian και πολλά άλλα. Στο τμήμα Add-on Deals, υπάρχουν εκπτώσεις σε Season Pass, DLC's και Add-ons για παιχνίδια όπως τα Fallout 4, Mafia III, Sniper Elite, Dying Light, Mortal Kombat X, XCOM 2 κλπ. Στο Digital Zone θα βρείτε indie παραγωγές που κυκλοφορούν σε ψηφιακή μορφή, όπως τα Oddworld: New 'n' Tasty, The Bunker, Late Shift, OliOli και άλλα. Τέλος το Deal of the Week τις εβδομάδας έχει επίσης ανανεωθεί και σε προσφορά βρίσκονται οι διάφορες εκδόσεις και Add-ons του Call of Duty: Black Ops 3- Zombie Chronicles. Εκτός από το Deal of the Week, οι υπόλοιπες προσφορές ισχύουν μέχρι 22 Μαρτίου 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*