Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες φήμες για αναβίωση του Silent Hill στο PS5

*
Τις τελευταίες μέρες, όλο και φουντώνουν οι φήμες ότι η Sony Interactive Entertainment προετοιμάζεται για το λανσάρισμα του PlayStation 5, υπό τη συνοδεία του Silent Hill. Λέγεται μάλιστα πως δεν πρόκειται για έναν, αλλά για δύο τίτλους, αποκλειστικότητες της επερχόμενης κονσόλας της ιαπωνικής εταιρείας.

Οι νέες φήμες προέκυψαν μετά από την πρόσφατη επίσκεψη του horror manga artist Suehiro Maruo στα κεντρικά γραφεία της Konami στο Τόκιο, οπότε και δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στο Instagram. Η μία δείχνει την κεντρική είσοδο των γραφείων της Konami και η άλλη μια ταφόπλακα που αναγράφει Silent Hills.


Ο Suehiro Maruo δεν έχει στο παρελθόν εργαστεί για κάποιο video game, όμως δεν αποκλείεται η πολυετής εμπειρία του να έχει κινήσει το ενδιαφέρον της Konami.

Όπως και να 'χει, αργά ή γρήγορα θα μάθουμε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*