Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες φήμες για την κυκλοφορία του Xbox One S All-Digital Edition

*
Έχει αρχίσει να φουντώνει και πάλι η συζήτηση σχετικά με την κυκλοφορία ενός Xbox One δίχως οπτικό μέσο. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η ιστοσελίδα Windows Central, η Microsoft ετοιμάζεται να τοποθετήσει στα ράφια των καταστημάτων το Xbox One S All-Digital Edition στις αρχές Μαΐου. Η συσκευή έχει για την ώρα την κωδική ονομασία Xbox Maverick και λέγεται ότι οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν στα μέσα Απριλίου και επιπλέον δεν αποκλείεται το λανσάρισμα να πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε όλες τις αγορές. Στο ίδιο ρεπορτάζ του Windows Central αναφέρεται πως υπάρχουν σκέψεις για ένα Fortnite Edition Xbox One με custom design, όμως οι υπεύθυνοι της Microsoft δεν έχουν ακόμα κατασταλάξει στο ακριβές μοντέλο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*