Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο 3D action game ετοιμάζει η Team Asobi, developer του Astro’s Playroom

*
Η Team Asobi, υπεύθυνη για την ανάπτυξη του Astro’s Playroom δουλεύει σε ένα νέο 3D action game. Σύμφωνα με αγγελία εργασίας στο LinkedIn, το studio αναζητά game designer που θα δημιουργήσει μια ποικιλία από επίπεδα σε ένα 3D action game. Επιπλέον η αγγελία αναφέρει πως οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν τέτοιες γνώσεις σε επίπεδο level design που να μπορούν να καθοδηγούν τους παίκτες προσφέροντας ρυθμό και ακόμα να εμπλουτίσουν τον τίτλο με δημιουργικότητα και χιούμορ.

Προφανώς η αγγελία δεν περιλαμβάνει πληροφορίες για τον υπό ανάπτυξη τίτλο, πάντως και οι τέσσερεις ως σήμερα κυκλοφορίες της Team Asobi, The Playroom, The Playroom VR, Astro Bot Rescue Mission και Astro’s Playroom, είχαν ως πρωταγωνιστές ρομπότ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*