Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο 4K video με επτά λεπτά δράσης από το Alan Wake Remastered

H Remedy δημοσίευσε ένα video με επτά λεπτά δράσης από το Alan Wake Remastered. Θα παρακολουθήσετε πλάνα από ένα από τα αρχικά τμήματα του τίτλου, έναν συνδυασμό gameplay με cutscenes. Αυτό που θα αντιληφθούν από την πρώτη στιγμή όσοι έχουν ασχοληθεί με το original game είναι οι βελτιώσεις στα γραφικά, αν και δεν μιλάμε για τεράστιες αλλαγές. Το βάρος φαίνεται να έχει δοθεί στους φωτισμούς, ενώ το UI δείχνει να έχει παραμείνει το ίδιο με μια δεκαετία πριν.

Όπως έχει γίνει γνωστό, στην έκδοση για PC θα υπάρχει μια μεγάλη γκάμα επιλογών που αφορούν τον οπτικό τομέα, όπως FOV slider, motion blur και ενεργοποίηση/ επενεργοποίηση του film grain, σε συνδυασμό με settings για τα shadows, το image filtering, το draw distance, το terrain quality και πολλά άλλα. Συν, υποστήριξη για Nvidia DLSS και την τεχνολογία HBAO+ της ίδιας εταιρείας.


Το Alan Wake Remastered θα λανσαριστεί στις 5 Οκτωβρίου 2021, για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*