Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο DLC για το Streets of Rage 4 (trailer)

Νέο περιεχόμενο θα προστεθεί στο Streets of Rage 4 όπως ανακοίνωσαν ο publisher και developer Dotemu και οι developers Lizardcube και Guard Crush Games, το οποίο θα μπορέσετε να αποκτήσετε αν αγοράσετε το DLC “Mr. X Nightmare”. Το εν λόγω DLC θα προσθέτει 3 ολοκαίνουργιους παίκτες και ένα νέο Survival mode και πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021. Πέραν αυτού, ανακοινώθηκε πως βρίσκεται σε ανάπτυξη και ένα ακόμα δωρεάν update που θα φέρει αρκετά νέα πράγματα στο παιχνίδι. Αξίζει να σημειωθεί πως όλα αυτά οφείλονται στο ότι ο τίτλος έχει γνωρίσει σημαντική επιτυχία, αφού κατάφερε να ξεπεράσει τα 2.5 εκατομμύρια downloads συνολικά.

Το Streets of Rage 4 είναι το πρώτο πόνημα της βασικής σειράς των ομώνυμων παιχνιδιών εδώ και δέκα χρόνια, το οποίο προσπαθεί να δώσει μία φρέσκια πνοή, διατηρώντας ταυτόχρονα και το ιδιαίτερο στυλ του. Άλλωστε, σκοπός της ομάδας ανάπτυξης του τίτλου είναι και η υπενθύμιση στους fans πως παραμένει το brawler παιχνίδι της Sega που όλοι αγάπησαν.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το trailer του νέου DLC.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*