Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο Humble Bundle με άρωμα Black Friday

*
Το μόνο βέβαιο αυτές τις ημέρες είναι πως έχετε κάτι παραπάνω από άφθονες επιλογές για το που να δώσετε τα λεφτά σας λόγω Black Friday. Τουλάχιστον μπορείτε να είστε σίγουροι πως μια από τις πιο οικονομικές λύσεις είναι και πάλι το Humble Bundle που προσφέρει και πάλι ένα σκασμό παιχνίδια, σε τιμή σταφίδας. Πληρώνοντας ένα δολάριο αποκτάτε τα Pinstripe, Super House of Dead Ninjas (μαζί με το Super House of Ninjas True Ninja Pack), καθώς και το Rise and Shine. Αν είστε λίγο πιο μερακλήδες και δώσετε τουλάχιστον 4,85 δολάρια, προσθέτετε σε όλα τα παραπάνω τα Project Highrise, Construction Simulator 2015 και Battle Chef Brigade. Τέλος, στα μεγάλα κέφια, με τουλάχιστον 10 δολάρια, αποκτάτε όλα τα παραπάνω και τα DiRT 4 και Oriental Empires. Μην καθυστερείτε λοιπόν. Έχετε ακόμα 13 ημέρες για να κάνετε το μεγάλο βήμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*