Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο Humble Bundle με τίτλους της Deep Silver

Αν δεν αντέχετε να περιμένετε μέχρι τα μεγάλα Steam Sales, το Humble Bundle έρχεται και πάλι για να σας δώσει τίτλους σε τιμή τσίχλας. Το νέο bundle περιλαμβάνει τίτλους της Deep Silver και με ένα δολάριο μπορείτε να αγοράσετε τα Sacred 3 Gold, Risen, Risen 2: Dark Waters Gold Edition, Saints Row 2 και Dead Island: Game Of The Year Edition. Πληρώνοντας παραπάνω από το μέσο όρο (που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα 3,66 δολάρια) προστίθενται στα παραπάνω τα Dead Island: Riptide Complete Edition, Killer Is Dead Nightmare Edition, Saints Row: The Third – The Full Package καθώς και 75% έκπτωση για το Dead Island Definitive Edition. Τέλος αν είστε αποφασισμένοι για όλα, πληρώνοντας 13 δολάρια μπορείτε να αποκτήσετε όλα τα παραπάνω συν τα Saints Row IV και Risen 3 Titan Lords. Μην ξεχνάτε πως όλα τα παραπάνω αφορούν Steam keys.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*