Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο Indie World Showcase από τη Nintendo στις 15 Δεκεμβρίου

*
Λίγο πριν το τέλος του έτους, η Nintendo ανακοινώνει ένα Indie World Showcase το οποίο θα προβληθεί την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου και ώρα Ελλάδος 19:00. Η διάρκεια της παρουσίασης θα είναι περίπου 15 λεπτών και θα αφορά updates και ανακοινώσεις από video games ανεξάρτητης παραγωγής που έρχονται στο Nintendo Switch. Αξίζει να σημειωθεί πως έχουν προκύψει αρκετές ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις από τα συγκεκριμένα livestreams, όπως τα Axiom Verge 2, The Survivalists και Hades.

Αν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε, μπορείτε να το κάνετε είτε μέσω YouTube, είτε μέσω της ιστοσελίδας Nintendo.com. Όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, η δημοσιογραφική ομάδα του Enternity θα σας ενημερώσει άμεσα για όλες τις εξελίξεις.


Μείνετε συντονισμένοι.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*