Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο PEGI rating για τα GTA και GTA 2 στο PS3

*
Ένα νέο PEGI rating για τα Grand Theft Auto και Grand Theft Auto 2 για το PlayStation 3 έκανε την εμφάνισή του, μαζί μάλιστα με ημερομηνία κυκλοφορίας τις 30 Απριλίου 2020. Τα rating αυτά για τους διάσημους τίτλους της Rockstar είναι διαθέσιμα στην επίσημη σελίδα πληροφοριών για το GTA της PEGI. Το rating του GTA είναι στα 16 και του GTA 2 στα 18. Για την ώρα παραμένει άγνωστος ο λόγος για τον οποίο υπήρξε νέο PEGI rating για τους τίτλους που κυκλοφόρησαν το 1997 (GTA) και το 1999 (GTA 2), ιδιαίτερα για το PS3, του οποίου η παγκόσμια παραγωγή σταμάτησε μεταξύ 2015 και 2017.

Υπάρχει όμως η πιθανότητα τα νέα ratings να υποδεικνύουν ότι έρχονται στο PS Now παιχνίδια του PlayStation 1, κάτι που κάνει τίτλους του PS3 playable στο PlayStation 4. Αν και, δίχως επιβεβαίωση, τίποτα δεν είναι σίγουρο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*