Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο action RPG ετοιμάζουν τα Moon Studios, η ομάδα του Ori and the Blind Forest

*
Η ομάδα των Moon Studios, που βρίσκεται πίσω από το Ori and the Blind Forest, εργάζεται πάνω σε ένα νέο action RPG game. Μια σχετική ανάρτηση για αναζήτηση senior designers στην ιστοσελίδα Gamasutra έφερε περισσότερα για το θέμα στο φως της δημοσιότητας, καθώς το ίδιο το studio σημειώνει πως μετά τον επαναπροσδιορισμό που έφερε στο Metroidvania genre με τη σειρά Ori, θέλει να βοηθήσει στην εξέλιξη το ARPG genre. Στην αγγελία αναφέρεται ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αγαπούν το είδος και να έχουν λατρέψει τα Diablo, Zelda και Dark Souls, καθώς και άλλους τίτλους που κινούνται κοντά σε αυτά. Στα θετικά των Moon Studios είναι και το γεγονός ότι οι συνεργάτες μπορούν να βρίσκονται οπουδήποτε στον κόσμο και να δουλεύουν από απόσταση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*