Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο bundle του Xbox One S με το Minecraft

Η Microsoft ανακοίνωσε ένα νέο bundle για το Xbox One S με το Minecraft Favorites Pack. Το συγκεκριμένο πακέτο περιλαμβάνει ένα Xbox One S, την έκδοση με τα 500GB, ένα ασύρματο χειριστήριο, ένα κωδικό για να κατεβάσετε δωρεάν το Minecraft: Xbox One Edition Favorites Pack (περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι συν 7 πακέτα με εξτρά περιεχόμενο για τον τίτλο), ένα κωδικό για το Builder’s Pack (6 πακέτα με εξτρά περιεχόμενο), το Minecraft: Windows 10 Edition Beta και 14 μέρες χρυσής συνδρομής για να δοκιμάσετε το Xbox Live. Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι παίχτες έχουν δημιουργήσει το δικό τους κόσμο στην έκδοση για το Xbox 360, μπορούν να μεταφέρουν το save τους στην έκδοση για το Xbox One. To bundle αναμένεται να κυκλοφορήσει για την αγορά της Ευρώπης στις 11 Οκτωβρίου και η τιμή του θα είναι γύρω στα 300 ευρώ.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*