Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο character trailer για το Melty Blood: Type Lumina

Η Project Lumina κυκλοφόρησε ένα καινούργιο trailer για το επερχόμενο Melty Blood: Type Lumina με την Akiha Tohno. Η νέα χαρακτήρας κουράζει τους εχθρούς της με τον τρόπο που μάχεται χάρη σε απανωτά Specials που έχουν μεγάλο εύρος και τεράστια δύναμη. Η Tohno έγινε η αρχηγός της οικογένειάς της ύστερα από το θάνατο του πατέρα της και φρόντισε για την επιστροφή του αδελφού της στο σπίτι όπου ανήκει. Είναι περήφανη και εγωίστρια και, φυσικά, πολύ δύσκολη στο να την προσεγγίσει κανείς. Στο παιχνίδι θα τη δούμε να διαισθάνεται μια μυστήρια παρουσία στην πόλη της και στη συνέχεια να αποφασίζει να προστατεύσει τους ανθρώπους της ξεκινώντας έρευνά για να μάθει την αλήθεια.

Το Melty Blood: Type Lumina θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC μέσω Steam στις 30 Σεπτεμβρίου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*