Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο countdown site από την Capcom, ίσως έρχονται ανακοινωσεις για το Street Fighter VI

*
Η Capcom λανσάρισε ένα νέο countdown website, με την αντίστροφη μέτρηση να ολοκληρώνεται στις 21 Φεβρουαρίου 2022, ώρα 08:00 πμ. Προς το παρόν, η ιστοσελίδα δεν παρέχει την οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ως προς το τι θα πρέπει να περιμένουμε.

Δεν αποκλείεται τα παραπάνω να έχουν να κάνουν με το μέλλον της σειράς Street Fighter. Πρόσφατα η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα πρέπει να αναμένουμε αποκαλύψεις κατά τη διάρκεια του CPT Season Final που ξεκινάει στις 17 Φεβρουαρίου. Ο τελευταίος χαρακτήρας που προστέθηκε στο Street Fighter V ήταν ο Luke, για τον οποίο η Capcom έχει μεγάλα σχέδια για το επόμενο Street Fighter. Όλως τυχαίως (;) η ημερομηνία γέννησής του είναι η 17η Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με πρόσφατη διαρροή, το Street Fighter 6 προοριζόταν για crossgen multiplatform game με ορίζοντα κυκλοφορίας το τελευταίο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, όμως πολύ πιθανό να μετακινηθεί για το 2023.


Μήνα Φεβρουάριο έχουν κυκλοφορήσει αρκετά παιχνίδια της δημοφιλούς σειράς, όπως τα ike Street Fighter II The World Warrior, Super Street Fighter II Turbo, Street Fighter Alpha 2, Street Fighter III, Streett Fighter IV, Street Fighter V και Street Fighter V Champion Edition.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*