Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο dashboard update με ανανεωμένη home screen για το Xbox One

*
Η Microsoft ξεκίνησε τη διάθεση του νέου Xbox One dashboard update που φέρνει αρκετές αλλαγές και ανανεωμένη home screen για την κονσόλα. Τα παιχνίδια και οι εφαρμογές που χρησιμοποιεί ο κάτοχος της κονσόλας έρχονται πιο εύκολα στο κεντρικό μενού, ενώ το νέο Home design περιλαμβάνει τη δυνατότητα προσθαφαίρεσης γραμμών για περαιτέρω παραμετροποίηση και άμεση πρόσβαση σε Xbox Game Pass, Mixer και Microsoft Store. Ακόμη, οι κάτοχοι Xbox One μπορούν να παραμετροποιήσουν τις ενημερώσεις που τους εμφανίζονται στην οθόνη, έτσι ώστε να ορίζουν σε ποιο σημείο ακριβώς θα βγαίνουν. Τέλος, θα είναι δυνατή και η προβολή αρχείων μορφής .gif που αποστέλλονται σε συζητήσεις μέσω Xbox apps για iOS, Android και Windows 10. Το νέο update είναι άμεσα διαθέσιμο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*