Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο developer diary για το Jurassic World Evolution

*
Κι ενώ οι μέρες για το λανσάρισμα του Jurassic World Evolution πλησιάζουν, η Frontier Developments έχει ξεκινήσει να δημοσιεύει μια σειρά developer diaries για το παιχνίδι. Το πιο πρόσφατο ονομάζεται Take Control και σε αυτό παρουσιάζονται όλα όσα μπορούν να πάρουν υπό τον έλεγχό τους οι παίκτες. Ο πυρήνας του gameplay έχει να κάνει με τη διαχείριση πάρκων σε έξι νησία και οι παίκτες θα πρέπει να βρουν την κατάλληλη ισορροπία ανάμεσα σε δεινόσαυρους, κτίρια και επισκέπτες. Για να βρεθούν όμως κοντά στους δεινόσαυρους, θα πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες ομάδες ανθρώπων και οχήματα.

Τέτοιες καταστάσεις θα προκύψουν σε περιπτώσεις που τα τεράστια όντα θελήσουν να δραπετεύσουν ή αν υπάρχει ανάγκη ιατρικής φροντίδας. Επιπλέον θα υπάρχει ένα sandbox mode, όπου οι παίκτες θα έχουν στη διάθεσή τους όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τη δημιουργία ενός ονειρεμένου πάρκου. Κατά τη διάρκεια του video που θα παρακολουθήσετε παρακάτω, οι developers αποκαλύπτουν ότι μετά το λανσάρισμα, θα υπάρξει ένα δωρεάν update με περιεχόμενου από την ταινία Jurassic World: Fallen Kingdom. Σας υπενθυμίζουμε ότι το Jurassic World Evolution θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουνίου για PlayStation 4, Xbox One και PC.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*