Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο gameplay trailer για το Ashes of Creation

*
H Intrepid Studios παρουσίασε ένα νέο gameplay trailer για το επερχόμενο MMORPG, Ashes of Creation, που επικεντρώνεται σε μερικά νέα ενδιαφέροντα στοιχεία του τίτλου. Στο παρακάτω trailer μπορείτε να παρακολουθήσετε πως διεξάγονται τα dynamic events, με τους δημιουργούν να δίνουν περαιτέρω λεπτομέρειες γι’ αυτά, καθώς και για το Monster Coin system. Οι παίκτες με τη χρήση ενός συγκεκριμένου αντικειμένου μπορούν να αποκτήσουν τoν έλεγχο τεράτων και να τα στείλουν να επιτεθούν σε αντίπαλες πόλεις με σκοπό, φυσικά, να κερδίσουν το πολυπόθητο loot.



Από την άλλη μεριά, οι παίκτες που είναι υποχρεωμένοι να αμυνθούν θα λαμβάνουν τα απαραίτητα “καλούδια” εάν αποτρέψουν την απειλή. Ο τίτλος έχει ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια δολάρια που χρειάζονταν για τη δημιουργία του, καθώς βρέθηκαν πάνω από 13,223 παίκτες να τον στηρίξουν και συνεχίζει ακάθεκτος. Στη συνέχεια ακολουθεί το νεότερο gameplay trailer του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*