Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο mixed reality game για το HoloLens

Στo πλαίσιο του σημερινού event της Microsoft, είχαμε την ευκαιρία να δούμε τις δυνατότητες του HoloLens στο gaming μέσα από το Project X-Ray, έναν νέο υπό ανάπτυξη τίτλο που εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις VR εφαρμογες του headset της εταιρείας. Πιο συγκεκριμένα, στο live demo που παρουσιάστηκε, ένας από τους developers μας σύστησε ένα νέο περιφερειακό με την ονομασία wearable hologram, το οποίο στα χέρια του μεταμορφώθηκε σε όπλο, παρόμοιο με το κανόνι της Samus στο Metroid. Η παρουσίαση έγινε με τον ίδιο τρόπο που είχαμε δει στην Ε3, μέσα από μια κάμερα που μας έδειχνε πως φαίνονται τα πράγματα μέσα από το Hololens.



Μέσα στο χώρο αρχίσαν να εμφανίζονται ιπτάμενα space robots, τα οποία ο παίκτης κλήθηκε να αντιμετωπίσει κινούμενος στον χώρο για κάλυψη και ανταποδίδοντας χτυπήματα με το gadget του. Το demo ήταν αρκετά πειστικό και αναμένουμε να δούμε ακόμη περισσότερες εφαρμογές για το HoloLens.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*