Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο mode και expansion για το Hearthstone (trailer)

Το Hearthstone Battlegrounds ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της Blizzcon 2019. Πρόκειται για ένα νέο autobattler mode 8 παικτών που θα αποτελέσει μέρος του Hearthstone. Η λογική είναι αρκετά απλή, στρατολογείτε monsters, τα στέλνετε ενάντια στους αντιπάλους σας και όποιος αντέξει είναι ο νικητής.

Επίσης ανακοινώθηκε το τρίτο και τελευταίο expansion του Hearthstone για το τρέχον έτος, που ονομάζεται Descent of Dragons. Όπως γίνεται αντιληπτό από τον τίτλο, θα υπάρχουν πολλοί δράκοι και με αυτό θα ολοκληρώνεται το storyline του Year of the Dragon. Ακόμα θα υπάρχει ένα νέο keyword, το Invoke, που θα επιτρέπε στους παίκτες να χρησιμοποιήσουν τον δράκο Galakrond. Μεταξύ των καρτών θα υπάρχει μια νέα εκδοχή αυτής της Ysera και κάθε class θα έχει το δικό της legendary dragon σε κάρτα.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*