Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο studio ανοίγει η Avalanche στη Μεγάλη Βρετανία

*
Η Avalanche Studios Group, η δημιουργός εταιρεία πίσω από τα Just Cause, Mad Max και RAGE 2 ανακοίνωσε το νέο της studio που θα έχει έδρα στο Λίβερπουλ. Το νέο studio θα ανοίξει τις πύλες του εντός του μήνα και θα φιλοξενήσει μια βασική ομάδα από πέντε developers. Για την οι υπάλληλοι της ομάδας του Λίβερπουλ θα εργάζονται από το σπίτι τους μέχρι νεότερας, λόγω της κατάστασης με τον COVID-19.

Η εταιρεία έχει ως πλάνο να προσλάβει 20 ακόμη εργαζόμενους στο προσεχές μέλλον, με στόχο να δημιουργήσει μια ομάδα 50 ατόμων εντός των επόμενων δύο χρόνων. Στο το σύνολο της, η Avalanche σκοπεύει μέχρι το τέλος της χρονιάς να πραγματοποιήσει πάνω από 100 προσλήψεις.


Η ομάδα ανάπτυξης του Λίβερπουλ θα αποτελέσει κομμάτι του Expansive Worlds, του τμήματος που ασχολείται με την ανάπτυξη της σειράς The Hunter, ενώ παράλληλα θα συμμετέχει και σε άλλα project της εταιρείας. Το παράρτημα του Λίβερπουλ είναι το τέταρτο της Avalanche Studios Group, καθώς ήδη έχει τρία studios σε Νέα Υόρκη, Στοκχόλμη και Μάλμο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*