Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο studio ανοίγει η Take Two στην Silicon Valley

Η Take Two ανακοίνωσε πως θα ανοίξει ένα νέο studio στην Silicon Valley με επικεφαλής τον Michael Condrey, συν-ιδρυτής της Sledgehammer Games και πρώην σκηνοθέτης της Visceral Games, ενώ στα 20 χρόνια που βρίσκεται στην βιομηχανία, έχει εργαστεί σε παιχνίδια όπως το Modern Warfare και το Dead Space του 2008. Το νεοσύστατο studio δεν έχει «γεμίσει» ακόμα με προσωπικό, αλλά ο Condrey διαβεβαιώνει πως θα δοθεί ο απαραίτητος χρόνος στην ομάδα να αναπτύξει με ελευθερία το όραμά της. Ο David Ismailer από την άλλη, πρόεδρος της 2K, δηλώνει πως εμπιστεύεται τον Condrey και αναμένει να δει τι μπορεί να δημιουργήσει αυτός και η ομάδα του. Το νέο studio δεν έχει ακόμα επίσημη ονομασία ενώ αν κατευθυνθείτε στη σελίδα αυτή μπορείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον για εργασία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*