Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο studio από τη TT Games στο Brighton

*
Η TT Games ανακοίνωσε την ίδρυση της TT Games Brighton. Πρόκειται για ένα νέο studio που θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη τίτλων Lego για φορητές συσκευές. Η διεύθυνση έχει ανατεθεί στον Jason Avent, πρώην επικεφαλής της Boss Alien που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του CSR Racing. Ο Avent είναι ενθουσιασμένος με το νέο του πόστο, κυρίως επειδή του δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθεί με τις αξίες των παιχνιδιών Lego. Επιπλέον δίνει το στίγμα για το τι πρόκειται να δούμε στο μέλλον, λέγοντας ότι τα νέα παιχνίδια θα είναι προσβάσιμα από όλους, διασκεδαστικά και γεμάτα από το χιούμορ της TT Games. Από πλευράς του, ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΤ Tom Stone, σχολίασε ότι τα προσόντα του Avent τον καθιστούν ένα από τους πλέον έμπειρους και καταρτισμένους developers του χώρου και διαθέτει ένα πολύ ενδιαφέρον όραμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*